Απάντηση Γενιδούνια στην Κυβέρνηση: Στην εξεταστική δεν με καλέσατε, γιατί ξέρατε τι θα έλεγα
ANT1 SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση Γενιδούνια στην Κυβέρνηση: Στην εξεταστική δεν με καλέσατε, γιατί ξέρατε τι θα έλεγα

SHARE THIS

«Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…» έγραψε ο Κ. Γενιδούνιας.

Στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα και όσα υποστήριξε σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη και την επιλογή μαρτύρων, απαντά με ανάρτησή του ο τέως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (27.02) στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να απαντήσει στις καταγγελίες των οικογενειών των θυμάτων αλλά και σύσσωμης της αντιπολίτευσης γιατί η Κυβέρνηση αρνήθηκε να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και τον Κ. Γενιδούνιας, τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών.

«Η Επιτροπή έκρινε με βάση κάποια κριτήρια. Υποθέτω ότι για τον κ. Γενιδούνια επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κάποιου κόμματος» είχα χαρακτηριστικά. Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος ήταν όμως και πρόεδρος του σωματείου των μηχανοδηγών που είχε προειδοποιήσει με πλήθος εξωδίκων για την επικινδυνότητα του σιδηροδρόμου, πρόσθεσε προκλητικά: «Ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μιλούσε και από κάποια πολιτική σκοπιά».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την απάντηση του Κ. Γενιδούνια, οποίος τονίζει σε ανάρτησή του ότι «στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Γενιδούνια

«Ο κ. Γενιδουνιας, κλήθηκε από την Δικαιοσύνη κύριε Τσιόδρα μου. Πρώτος κατέθεσα στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, ως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, παραθέτοντας δεκάδες επιστολές, εξώδικα και έγγραφα που “αγνοούσαν” οι υπεύθυνοι, αρνούμενοι καν να μας ακούσουν. Μας είπαν μέχρι & συκοφάντες τότε, δήθεν λέγαμε ψέματα. Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…».

 

Exit mobile version