Απαράδεκτες δηλώσεις Ευστρατιάδη: Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν ότι τις βίασαν; (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτες δηλώσεις Ευστρατιάδη: Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν ότι τις βίασαν; (Video)

SHARE THIS

«Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο;» δήλωσε προχωρώντας σε victim blaming.

Απαράδεκτες ήταν οι δηλώσεις του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη σχετικά με το κύμα αποκαλύψεων για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ο ίδιος επιχείρησε να μετακυλήσει την ευθύνη στα θύματα!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά όσους και όσες κατήγγειλαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου υποστηρίζοντας ότι το έκαναν… αργά!

Ο ίδιος μάλιστα, προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει για όσα έλεγε μπερδεύοντας συνειδητά το φλερτ με την σεξουαλική κακοποίηση, αφού ισχυρίστηκε ότι και σε εκείνον την έπεφταν, αλλά δεν έκανε καταγγελίες!

Δείτε στο 8:27′ του βίντεο

«Αυτά για μένα είναι αστεία! Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια το να βγαίνει και να λέει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια, γιατί είναι ξεχασμένη, να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιός είναι απαράδεκτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης, προσθέτοντας: «Όταν έκανα την Σελήνη, εμένα μου την έπεφταν. Να βγω τώρα να καταγγείλω τις κοπέλες που την έπεφταν σε μένα;».

Exit mobile version