Απείλησε να της κάψει το σπίτι αν δε φύγει ο σκύλος και οι γείτονες ύψωσαν τείχος αλληλεγγύης!
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απείλησε να της κάψει το σπίτι αν δε φύγει ο σκύλος και οι γείτονες ύψωσαν τείχος αλληλεγγύης!

SHARE THIS

Την ώρα που μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει το μήνυμα του θρασύδειλου, ελπίδα δίνει το τείχος αλληλεγγύης που ύψωσαν οι γείτονες της κοπέλας

Ένα αδιανόητο και εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με πολίτη να γράφει απειλητικό μήνυμα εναντίον μιας κοπέλας στον τοίχο έξω από την είσοδο του σπιτιού της.

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα που άφησε την απειλούσε πως θα της κάψει το σπίτι αν δεν διώξει τον σκύλο της «με ή χωρίς τον σκύλο», έγραψε συγκεκριμένα, απειλώντας ουσιαστικά πως θα σκοτώσει και το σκυλάκι.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό έκανε γνωστό ο παρουσιαστής της εκπομπής «Football Stories», Άγγελος Γιακουμίδης, δημοσιεύοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η απειλή που γράφτηκε έξω από το σπίτι της κοπέλας: «Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι. Με ή χωρίς τον σκύλο», ήταν το μήνυμα.

Την ώρα που μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει το μήνυμα του θρασύδειλου, ελπίδα δίνει το τείχος αλληλεγγύης που ύψωσαν οι γείτονες της κοπέλας, απαντώντας με τον ίδιο τρόπο. Κάτω από το απειλητικό του μήνυμα έγραψαν χαρακτηριστικά: «Φίλε όποιος κι αν είσαι απλά ψ..φ.. μαζί με την σκ..τ..ψυχιά σου. Υποστηρικτές γείτονες με αγάπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγελος Γιακουμίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η καλή μου φίλη έχει στο σπίτι της ένα σκύλο. Σήμερα γυρνώντας βρήκε αυτό γραμμένο έξω από την πόρτα της. Η απάντηση γράφτηκε από τους γείτονες. Εγώ λέω να βάλουμε ένα χεράκι να βρεθεί ο “νταής” με όποιες ποινικές συνέπειες προβλέπονται. Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα ή επικοινωνήστε αν γνωρίζει κάποιος κάτι».


 

Exit mobile version