Απίστευτο «καψόνι» στην οικογένεια Καττή, θύμα αστυνομικής βίας – Από την αρχή η δίκη 
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο «καψόνι» στην οικογένεια Καττή, θύμα αστυνομικής βίας – Από την αρχή η δίκη 

SHARE THIS

Η πρώτη δικάσιμος προγραμματίζεται για 14 Δεκεμβρίου 2022, λίγο παραπάνω δηλαδή από δύο χρόνια, μετά το όργιο καταστολής.

Μια απίστευτη και όμως αληθινή εξέλιξη στην υπόθεση της οικογένειας Καττή, που έπεσε θύμα άγριας αστυνομικής καταστολής, στα Σεπόλια τον Νοέμβριο του 2020.

Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία μάλιστα ημέρα της δίκης των συλληφθέντων, ανακοινώθηκε η παύση της προέδρου της έδρας, λόγω καθυστερήσεων σε υποθέσεις που αναλαμβάνει.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως οι συλληφθέντες, η οικογένεια Καττή δηλαδή, τα δύο παιδιά της οικογένειας, ένας φοιτητής, φίλος των παιδιών, αλλά και ένας οικογενειακός τους φίλους, θα ταλαιπωρηθούν εκ νέου, με τη δίκη να ξεκινά και πάλι από την αρχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η πρώτη δικάσιμος προγραμματίζεται για 14 Δεκεμβρίου 2022, λίγο παραπάνω δηλαδή από δύο χρόνια, μετά το όργιο καταστολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 2021, περίπου έναν χρόνο μετά τη σύλληψη των κατηγορούμενων και από την έναρξή της έχουν περάσει επτά μήνες, ενώ έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις.

Exit mobile version