Απίστευτο κι όμως… Μητσοτακικό: Φύτρωσαν μανιτάρια στα βαγόνια του ΟΣΕ! (Photos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως… Μητσοτακικό: Φύτρωσαν μανιτάρια στα βαγόνια του ΟΣΕ! (Photos)

SHARE THIS

Ενδεικτικές της εγκατάλειψης των συρμών του ΟΣΕ, είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι ξεφύτρωσαν μανιτάρια ακόμη και μέσα στα βαγόνια!

Eνδεικτικές της εγκατάλειψης που επικρατεί στα τρένα του ΟΣΕ είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψη βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συρμούς του ΟΣΕ, όπου έχουν φυτρώσει μανιτάρια!

Η ομολογουμένως πρωτοφανής εικόνα καταγράφηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και Χρήστο Γιαννούλη με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε, ο Νίκος Παππάς αναφέρει ότι «ήρθαμε με τον Χρήστο τον Γιαννούλη για να δούμε ποια είναι η κατάσταση στα αραγμένα βαγόνια του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μια εικόνα εγκατάλειψης, αλλά αυτό που αντικρίσαμε πραγματικά δεν το περιμέναμε. Βρήκαμε, κυριολεκτικά, μανιτάρια φυτρωμένα μέσα στο βαγόνι».

«Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να… ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου.», έγραψε σχετικά ο Νίκος Παππάς.

Exit mobile version