Απλήρωτοι από τον Μάη οι ήρωες γιατροί για τις τακτικές εφημερίες – Θα «τρώνε» χειροκροτήματα;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλήρωτοι από τον Μάη οι ήρωες γιατροί για τις τακτικές εφημερίες – Θα «τρώνε» χειροκροτήματα;

SHARE THIS

Οι κυβερνητικές προτεραιότητες εν μέσω πανδημίας δεν περιλαμβάνουν την πληρωμή των γιατρών για τις εφημερίες τους!

Απλήρωτους επί οκτώ μήνες έχει αφήσει εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση τους γιατρούς της 1ης ΥΠΕ για τις τακτικές τους εφημερίες, την ώρα που εκείνοι με αυτοθυσία παλεύουν να σώσουν ζωές.

Ενώ η ιταλική κυβέρνηση διαθέτει ενενήντα εκατ. ευρώ ως  Ενενήντα εκατ. ευρώ θα διαθέσει «πριμ» στους νοσηλευτές και τους γιατρούς, η ελληνική κυβέρνηση δεν δίνει σε γιατρούς ούτε τα δεδουλευμένα τους!

Σε αντίθεση με «υπουργούς, βΟλευτές και πετσομπουκωμένους μιντιάρχες» που συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά «με τα παχυλά πακετάκια δημοσίου χρήματος», οι ήρωες της πανδημίας μένουν απλήρωτοι για μήνες.

Όπως καταγγέλλει ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου: «Απλήρωτοι για τις δεδουλευμένες τακτικές τους εφημερίες οι γιατροί των ΚΥ της 1ης ΥΠΕ από τον Μάϊο 2021. Όμως για τους υπουργούς, τους βΟλευτές και τους πετσομπουκωμένους μιντιάρχες τα παχυλά πακετάκια δημοσίου χρήματος πέφτουν κανονικότατα ντάνγκα ντούνγκα όλο αυτό το εξάμηνο».

Οι προτεραιότητες της -πρωταθλήτριας σε απευθείας αναθέσεις- κυβέρνησης εν μέσω τέταρτου και σφοδρού κύματος πανδημίας είναι ξεκάθαρες.

Exit mobile version