Εισαγγελική διαταγή για αναγκαστική σίτιση στον Δ. Κουφοντίνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική διαταγή για αναγκαστική σίτιση στον Δ. Κουφοντίνα

SHARE THIS

Κράτος βασανιστής η Ελλάδα, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας εκδίδει διαταγή με την οποία ζητά την εξαναγκαστική χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων για να σωθεί η ζωή του Κουφοντίνα.

Το κράτος καταλύοντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, αντί να ικανοποιήσει το αίτημα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, συνεχίζει τις εκδικητικές πρακτικές ενώ διανύει την 47η ημέρα απεργίας πείνας και βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί φέρεται να προχώρησαν σε αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές Λαμίας, ώστε να κρατηθεί στην ζωή, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας να εκδίδει διαταγή με την οποία ζητά την εξαναγκαστική χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων για να σωθεί η ζωή του απεργού πείνας.

Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, διαβεβαίωσαν τη δικηγόρο του ότι προς το παρόν ο κρατούμενος έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμη και εάν διακόψει μόνος του την απεργία πείνας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση της υγείας του και θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για αποκατάστασή του.

Exit mobile version