«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!»: Δυναμικό συλλαλητήριο των εργαζομένων
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!»: Δυναμικό συλλαλητήριο των εργαζομένων

SHARE THIS

«Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» φωνάζουν ακόμη απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογίας

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το εγκληματικό κλείσιμό της, συγκεντρωμένοι μπροστά στην είσοδο της Βουλής, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία είναι κλειστή. Δυναμικά φωνάζουν «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες».

Με την κινητοποίησή τους απορρίπτουν τους εκβιασμούς και τις απειλές της κυβέρνησης και της ειδικής διαχείρισης που θέλουν να στείλουν όλο το προσωπικό στην ανεργία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στο πλευρό τους, αλληλέγγυοι στον αγώνα και στα αιτήματά τους, Σωματεία, Εργατικές Συλλογικότητες και Κινήσεις, Φοιτητικοί Σύλλογοι και Φορείς της Αττικής.

«Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» φωνάζουν ακόμη απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογία που σταματά τη λειτουργία της επιχείρησης και πετά τους εργαζόμενους στο δρόμο.

«Συνάδελφοι από καρδιάς σας ευχαριστούμε. Ό,τι και να ψηφίσουν το μήνυμα το έχουμε στείλει».

«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ! Θα το φτάσουμε μέχρι τη νίκη», τόνισε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι μετωπικός.

«Αυτό που ψηφίζει η κυβέρνηση είναι ο μαρασμός 5 νομών τη στιγμή που η ΛΑΡΚΟ όχι μόνο μπορεί να σώσει τους νομούς και τους εργαζόμενους αλλά μπορεί να δώσει πάνω από 30 εκ ευρώ μηνιαία στα κρατικά ταμεία. Η κυβέρνηση είχε στρατόπεδο, παίζει την τελευταία της παρτίδα. Δεν το βάζουμε κάτω, ο αγώνας τώρα θα ξεκινήσει, από εδώ και πέρα η σύγκρουση θα είναι μετωπική. Ο διάλογος τελείωσε. Αυτοί θα μας τραβούν να βγούμε έξω από τη δουλειά μας, από τα σπίτια μας, να απομακρυνθούμε από τα νεκροταφεία που έχουμε τους νεκρούς μας και εμείς με εσάς δεν θα το βάλουμε κάτω, θα μείνουμε εκεί, θα κρατήσουμε τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή, θα μας δώσουν ό,τι μας χρωστούν και θα συνεχίσουν να δουλεύουν και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version