Από το 2005 η Ν. Γερμανού βάζει στη θέση τους σεξιστές & μισογύνηδες – Χυδαία σχόλια Δανίκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το 2005 η Ν. Γερμανού βάζει στη θέση τους σεξιστές & μισογύνηδες – Χυδαία σχόλια Δανίκα

SHARE THIS

Ο Δημήτρης Δανίκας είχε πει: «Ανύψωσε άλλα πράγματα με την εμφάνισή της», με τη Ναταλία Γερμανού να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Λίγο πίσω στον χρόνο, το 2005, η Ναταλία Γερμανού, είχε απαντήσει χωρίς αστερίσκους, χωρίς να μασά τα λόγια της, στα χυδαία σεξιστικά σχόλια του Δημήτρη Δανίκα, για την Έλενα Παπαρίζου.

Πλέον, που ο Δημήτρης Δανίκας αποτελεί παρελθόν από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, λόγω των όσων αισχρών είχε γράψει για την υπόθεση revenge porn, κάνοντας ουσιαστικά victim blaming, η Ναταλία Γερμανού, θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Δανίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε επιδοθεί σε προσπάθεια αποδόμησης της καλλιτεχνικής υπόστασης της τραγουδίστριας, Έλενας Παπαρίζου ενώ μίλησε για την ίδια με απίστευτα σεξιστικό λόγο.

Τότε σχολιάζοντας την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision, ο Δημήτρης Δανίκας είχε πει: «Ανύψωσε άλλα πράγματα με την εμφάνισή της», με τη Ναταλία Γερμανού να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Όταν κατάφερε τελικά να πάρει τον λόγο, αφού την είχε διακόψει ουκ ολίγες φορές, προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη τον Δημήτρη Δανίκα, λέγοντας: «Θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπε ο κ. Δανίκας για την ‘Ελενα Παπαρίζου. Η Έλενα Παπαρίζου δεν πήγε στο Κίεβο και έκανε 4 μήνες πρόβες για να σηκώσει κάποια ανατομικά σημεία στους άντρες».

Ο Δημήτρης Δανίκας όμως, όπως είναι εμφανές ήταν αμετανόητος.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα, εν έτει 2022 η Ναταλία Γερμανού σχολιάζει αποστομωτικά: «Είστε παλιακοί κύριοι» 

Exit mobile version