Αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Βράζει» η ελληνική κοινωνία-Λαρισαίοι πολίτες εκφράζουν την οργή τους (Video)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Βράζει» η ελληνική κοινωνία-Λαρισαίοι πολίτες εκφράζουν την οργή τους (Video)

SHARE THIS

Οι πολίτες της Λάρισας εκφράζουν την οργή τους για την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Βράζει» η ελληνική κοινωνία μετά την δικαστική απόφαση για αναστολή της ποινής του καταδικασθέντα για βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το εφετείο.

Πολίτες και καλλιτέχνες σε όλη την χώρα αντιδρούν στην εξέλιξη αυτή, υπογραμμίζοντας ότι τα μηνύματα που εκπέμπει η Δικαιοσύνη καλλιεργούν αισθήματα ματαιότητας για τα θύματα σεξουαλικής βίας.

Ρεπορτάζ τοπικού μέσου στην Λάρισα καταγράφει τον κοινωνικό παλμό απέναντι σε αυτήν την δικαστική απόφαση που έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση και αντιδράσεις σε όλη την χώρα.

Οι πολίτες της Λάρισας σχολιάζοντας σε ρεπορτάζ του thessaliatv.gr την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με πολίτες να εκφράζουν την οργή τους για την έκβαση της υπόθεσης, καταγγέλλοντας μάλιστα μεροληψία («αυτοί που έχουν τα μεγάλα Μέσα βρίσκουν τον τρόπο…») αλλά και κυβερνητική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν:

Exit mobile version