Αποκαλυπτικό βίντεο: Άνδρας προκαλεί τα ΜΑΤ και φεύγει χαλαρός ενώ επιτίθενται σε φοιτητές
MOTIONTEAM
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικό βίντεο: Άνδρας προκαλεί τα ΜΑΤ και φεύγει χαλαρός ενώ επιτίθενται σε φοιτητές

SHARE THIS

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ο άνδρας να προκαλεί τα ΜΑΤ κι όταν ξεκινά η συμπλοκή, εκείνος να φεύγει ανενόχλητος.  

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ένα νέο βίντεο από τα ΑΠΘ, το οποίο φέρεται να αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε το όργιο αστυνομικής καταστολής εναντίον των φοιτητών, που σύμφωνα με πληροφορίες οδήγησε τελικά τρεις φοιτητές στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το 902 δημοσιεύει βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας που ηλικιακά δεν φαίνεται να είναι φοιτητής και προκαλεί άνδρες των ΜΑΤ προχωρώντας μάλιστα και σε χειρονομίες.

Οι φοιτητές που βρίσκονται πίσω του, προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η επίθεση των ΜΑΤ εναντίον τους.

Το εξαιρετικά περίεργο όμως είναι ότι όταν ξεκινά η συμπλοκή, εκείνος πηγαίνει στην άκρη και δεν τον ακουμπά κανείς!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο μετέδωσε τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο εν λόγω 48χρονος συνελλήφθη. “Πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκε φραστικά προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, μπροστά από το Κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ, και στη συνέχεια επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον αστυνομικού, ο οποίος αντέδρασε και τον απώθησε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση”, ανακοινώθηκε σχετικά.

Ωστόσο, σε άλλα βίντεο ο ίδιος άνδρας, αφού οι φοιτητές έχουν φάει χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ, φαίνεται πάλι χαλαρός να μιλάει στο κινητό του και στη συνέχεια να αποχωρεί ήρεμα μαζί με τους αστυνομικούς!

Exit mobile version