Αποκαλυπτικό βίντεο: Άνδρες των ΜΑΤ χορεύουν & χοροπηδούν στην κλούβα με μουσική
YOUTUBE ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικό βίντεο: Άνδρες των ΜΑΤ χορεύουν & χοροπηδούν στην κλούβα με μουσική

SHARE THIS

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν βάλει δυνατή μουσική ενώ χορεύουν και χοροπηδάνε εντός της με αποτέλεσμα να κουνιέται σαν καράβι σε φουρτούνα.

Ως ένα ακόμη δείγμα της εμπεδωμένης πια αντίληψης των αστυνομικών ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τις πλάτες της Κυβέρνησης χωρίς να λογοδοτούν, έρχεται ένα βίντεο που δείχνει την κλούβα των ΜΑΤ να κουνιέται ενόσω αστυνομικοί χορεύουν και φωνάζουν συνθήματα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η συλλογικότητα Μένουμε Ενεργοί, δείχνει κλούβα των ΜΑΤ να κουνιέται από τους χορούς και τα χοροπηδητά των αστυνομικών που έχουν δυνατά μουσική και στη συνέχεια αποχωρούν ανοίγοντας μάλιστα την σειρήνα.

Όπως καταγγέλλει η σελίδα, «άνδρες των ΜΑΤ έχουν βάλει κάτι σαν φωτορυθμικά μέσα στην κλούβα, δυνατή μουσική ενώ χορεύουν και χοροπηδάνε εντός της με αποτέλεσμα να κουνιέται σαν καράβι σε φουρτούνα».

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βίντεο τραβήχτηκε χθες 500 μέτρα δίπλα στην πύλη του ΕΚΠΑ, όπου προηγουμένως η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε ρίψη χημικών εναντίον των φοιτητών.

Η καταγγελία και το βίντεο

Τους πληρώνουν από τα λεφτά μας- Δέρνουν – Χορεύουν – Ψεκάζουν και Φεύγουν
Η πόλη τους ανήκει. Τα κλειδιά τους τα ‘χει δώσει η κυβέρνηση.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε μας στάλθηκε από φίλη της σελίδας και τραβήχτηκε πριν λίγο, 500 μέτρα δίπλα στην πύλη του ΕΚΠΑ.
Άνδρες των ΜΑΤ έχουν βάλει κάτι σαν φωτορυθμικά μέσα στην κλούβα, δυνατή μουσική ενώ χορεύουν και χοροπηδάνε εντός της με αποτέλεσμα να κουνιέται σαν καράβι σε φουρτούνα.
Έπειτα, η κλούβα φεύγει γκαζωμένη με τους ΜΑΤατζήδες να τραγουδάνε και να φωνάζουν σαν οπαδοί σε εκδρομή και να ρίχνουν και μια φυσουνιά προς πολίτη που τους παρακολουθεί άναυδος, έτσι για το καλό.
Λίγο πριν έδερναν και ψέκαζαν φοιτητές και φοιτήτριες στην πύλη του ΕΚΠΑ….
Δεν ξέρουμε τι τους ταίζει και τι τους ποτίζει το Υπουργείο ”Προστασίας του Πολίτη” αλλά αυτοί οι έξαλλοι ένστολοι είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια.
Τους θέλουμε μέσα στα πανεπιστήμια; Τους θέλουμε στις γειτονιές μας;
Ξεκάθαρα όχι.
Περιμένουμε να διαταχθεί ΕΔΕ (είπαμε να κλείσουμε με αστείο)

Ντροπιαστική φωτογραφία αστυνομικού

Μάλιστα και ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις από την πρώτη μέρα Πανεπιστημιακής Αστυνομία, με αστυνομικό να φαίνεται να κάνει απρεπή κίνηση σε βάρος του.

Exit mobile version