Απόσυρση υποψηφιότητας από συνδυασμό Αγοραστού: «Η παρωδία της Περιφέρειας ‘έπνιξε’ τον Δ. Παλαμά»
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόσυρση υποψηφιότητας από συνδυασμό Αγοραστού: «Η παρωδία της Περιφέρειας ‘έπνιξε’ τον Δ. Παλαμά»

SHARE THIS

Μέχρι πρότινος υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού δηλώνει πως διαφωνεί «με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Την απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αγοραστό, δήλωσε ο Γιάννης Θωμάς, αφήνοντας «αιχμές» για την διαχείριση των πλημμυρών από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει πως διαφωνεί «με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας», ενώ τονίζει «δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου».

«Η παρωδία της Περιφέρειας «έπνιξε» το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά.

Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου. Ξεκαθαρίζω ότι η εμπλοκή μου στις επικείμενες εκλογές δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος αλλά προσφοράς. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη και δηλώνω ότι ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ από την ως άνω υποψηφιότητα μου».

Καταλήγοντας, αναφέρει πως αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη.

Η ανάρτησή του:

Exit mobile version