Δυναμική πορεία κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας (Videos)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμική πορεία κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας (Videos)

SHARE THIS

«Δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέπει το δημόσιο πανεπιστήμιο σε αστυνομοκρατούμενο παράρτημα της ΓΑΔΑ».

«Νόμος είναι το δίκιο του αγώνα»! Φοιτητές, εργαζόμενοι και καθηγητές, μια γροθιά ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, πραγματοποιούν δυναμική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Για ακόμη μια φορά με αστυνομική βία και κρατική καταστολή αντιμετωπίζονται οι φοιτητές και καθηγητές που έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν και πάλι για την πανεπιστημιακή αστυνομία, στο πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, καθηγητές και εργαζόμενοι των πανεπιστημίων που έχουν δηλώσει απερίφραστα την αντίθεση τους στην εγκαθίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Όπως τονίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους οι φοιτητές «δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέπει το δημόσιο πανεπιστήμιο σε αστυνομοκρατούμενο παράρτημα της ΓΑΔΑ».

Μάλιστα, σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αυγή είναι εμφανής η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός σε αμόκ φαίνεται να χτυπά με την ασπίδα του αρκετές φορές διαδηλωτή, την ώρα που η υπόλοιπη διμοιρία ψεκάζει τον κόσμο. Το μένος του ΜΑΤατζή ήταν τέτοιο, που ανάγκασε άλλους αστυνομικούς να τον μαζέψουν.


EUROKINISSI

EUROKINISSI

Exit mobile version