Αργυρούπολη: Κατέληξε η 41χρονη Όλγα, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της το 2022
ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργυρούπολη: Κατέληξε η 41χρονη Όλγα, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της το 2022

SHARE THIS

Ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, είχε ξυλοκοπήσει με απίστευτη βαναυσότητα τη 40χρονη, που είχε οδηγηθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα για ακόμα ένα θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας, με τον θάνατο της 40χρονης την οποία είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα ο σύντροφός της, δάσκαλος τζούντο, στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη το 2022.

Η άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρισκόταν, καθώς η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσες, ενώ η γυναίκα βρισκόταν σε κώμα για επτά μήνες. Οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχαν προκαλέσει απώλεια ομιλίας και αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω», γράφοντας σε ανάρτηση: «Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπο της και δάσκαλο καράτε; Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας και η αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα χτυπήματα του».

Υπενθυμίζεται ότι στο 46χρονο δράστη είχε επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο ποινή κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Exit mobile version