Αργολίδα: «Μπαμπά Βοήθεια»-Το δραματικό μήνυμα του 12χρονου μετά τα άσεμνα μηνύματα του ιερέα
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργολίδα: «Μπαμπά Βοήθεια»-Το δραματικό μήνυμα του 12χρονου μετά τα άσεμνα μηνύματα του ιερέα

SHARE THIS

«Το παιδί μου με ρώτησε εάν τιμωρήθηκε. Τι να του πω από εκεί και πέρα; Ότι είναι έξω; Ευτυχώς το παιδί είναι καλά, αυτό έχει σημασία»

Το δραματικό μήνυμα που έστειλε το 12χρονο παιδί στον πατέρα του έπειτα από την αποστολή άσεμνου υλικού από τον ιερέα στην Ερμιονίδα, περιέγραψε ο γονιός.

Ο αρχιμανδρίτης σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να απέστειλε στο 12χρονο παιδί, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του 12χρονου παιδιού δήλωσε ότι «το παιδί μου έστειλε μήνυμα “μπαμπά, βοήθεια” με μεγάλα γράμματα. Είχε κάνει screenshot τη συνομιλία και τα βίντεο και μου τα έστειλε να τα δω».

Ο ίδιος περιγράφοντας το τι έχει συμβεί αναφέρει ότι αρχικά ο γιος του έκανε μία ανάρτηση. «Ξεκίνησε από ένα αποτρόπαιο, αισχρό σχόλιο και μετά από κάποια ώρα που είδε ο γιος μου αυτό το σχόλιο, του έστειλε μήνυμα “τι συμβαίνει, τι είναι αυτά που γράφετε πάτερ;” κι αυτός συνέχισε γράφοντας με άλλα σχόλια και δύο βίντεο, αυτά που είναι ζωντανά βίντεο της στιγμής στο Instagram και μετά σβήνονται».

Μετά την αποστολή των άσεμνων βίντεο ο πατέρας του μαθητή επικοινώνησε με τον ιερέα προκειμένου να τον ενημερώσει για όσα είχαν συμβεί, καθώς ο ίδιος αρχικά πίστεψε πως τον είχαν χακάρει. Ωστόσο, η αδιαφορία που έδειξε για το ζήτημα και η απουσία κινητοποίησής του τον έβαλαν σε υποψίες.

«Πίστευαν όλοι ότι τον είχαν χακάρει. Επικοινώνησα με τον ίδιο να του πω τι γίνεται, να κάνει κάτι κι ότι θα κάνω καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ότι του έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα 4 άτομα ότι έχουν λάβει υλικό από το προφίλ του και ότι έχει αλλάξει τους κωδικούς του» δήλωσε o πατέρας του 12χρονου.

«Το παιδί μου με ρώτησε εάν τιμωρήθηκε. Τι να του πω από εκεί και πέρα; Ότι είναι έξω; Ευτυχώς το παιδί είναι καλά, αυτό έχει σημασία» σχολίασε ο πατέρας του 12χρονου, καθώς χθες ο ιερέας οδηγήθηκε στο δικαστήριο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο αρχιμανδρίτης -που έχει τεθεί σε αργία- αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δικάσιμο η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Ο Αρχιμανδρίτης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό μήνυμα που έστειλε στο κινητό του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο, αλλά για ενήλικο άνδρα και απλά μπέρδεψε τα ονόματα στο κινητό του.

Exit mobile version