Άρης Π: Οι ιατρικές γνωματεύσεις και «όσα καταγράφηκαν 4 ημέρες μετά τον βασανισμό»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρης Π: Οι ιατρικές γνωματεύσεις και «όσα καταγράφηκαν 4 ημέρες μετά τον βασανισμό»

SHARE THIS

Η καταγραφή των χτυπημάτων του Άρη Παπαζαχαρουδάκη χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως «μερική» αφού έχουν παραληφθεί κάποια εμφανή χτυπήματα που έφερε

Τα έγγραφα του νοσοκομείου που δημοσιεύει το Documento αλλά και οι φωτογραφίες με τα χτυπήματα του 21χρονου διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. που αρνείται πεισματικά και με θράσος την ύπαρξη ξυλοδαρμού και βασανιστηρίων, ακόμα και αν πολλά από τα βασανιστήρια δεν χωράνε σε μία κόλλα χαρτί, αφού το να είσαι δεμένος πισθάγκωνα με μία κουκούλα στο κεφάλι σαν αιχμάλωτος πολέμου δεν δύναται να καταγραφεί.

«Άλγος αριστερού ώμου, άλγος ισχίου, άλγος οσφύος, άλγος και οίδημα αριστερής κνήμης, άλγος αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης. Εκχυμώσεις αριστερού γλουτού, πρόσθιας επιφάνειας κνήμης, βραχιονίου. Θωρακαλγία και εγκαύματα. Όσα καταγράφηκαν 4 ημέρες μετά τον βασανισμό που “δεν υπήρξε” στο νοσοκομείο που “δεν πήγα”» αναφέρει ο ίδιος με νόημα σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η καταγραφή των χτυπημάτων του Α. Παπαζαχαρουδάκη χαρακτηρίζονται από τον ίδιο ως «μερική» αφού έχουν παραληφθεί κάποια εμφανή χτυπήματα που έφερε και δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο νεφρό του το οποίο όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είχε πρηστεί αρκετά και τον ενοχλεί ακόμα.

Ο 21χρονος κατήγγειλε τα βασανιστήρια που υπέστη στο κτήριο της ΓΑΔΑ και έδωσε ώθηση στα υπόλοιπα θύματα αστυνομικής βίας, να μιλήσουν. Ο ίδιος όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών από ένα σημείο και μετά ευχόταν να λιποθυμήσει, έτσι ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ή να πεθάνει για να σταματήσει το μαρτύριο που ζούσε.

Exit mobile version