Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς οι σεισμόπληκτοι
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς οι σεισμόπληκτοι

SHARE THIS

Σε απόγνωση οι κάτοικοι, προσπαθούν να σώσουν το βιος τους.

Μετά τον σεισμό, οι κατασχέσεις, μετά τις κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί. Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, που παλεύουν να σώσουν τα σπίτια τους από τις συνεχείς κατασχέσεις και τους επικείμενους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που εξέδωσε ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» έχουν καταχωρηθεί 4 νέες κατασχέσεις στην περιφέρεια του δήμου από 16-05-2023 μέχρι 03-07-2023. Ειδικότερα πρόκειται μία τριώροφη οικοδομή, μία ισόγεια μονοκατοικία, 3 διαμερίσματα και μια διώροφη οικοδομή.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου «υπάρχουν πληροφορίες ότι επίκεινται και άλλες επιδόσεις κατασχετηρίων εντός του Ιουλίου, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουν οριστεί ήδη ημερομηνίες πλειστηριασμών σε συμπολίτες μας εντός του μηνός Ιουλίου».

Οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση, καλούν σε συστράτευση και κοινή συμπόρευση όλων των τοπικών φορέων προκειμένου να διαφυλαχτούν, στον βαθμό του δυνατού, τα συμφέροντα όσων έχουν βρεθεί σε αυτή τη δυσμενή θέση εξαιτίας του σεισμού αλλά και της ανάλγητης στάσης της πολιτείας απέναντί τους.

 

 

 

 

Exit mobile version