Αρσάκειο: Απόφαση για αποβολή των μαθητών που έκαναν μπούλινγκ στον 15χρονο
FACEBOOK.COM/ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρσάκειο: Απόφαση για αποβολή των μαθητών που έκαναν μπούλινγκ στον 15χρονο

SHARE THIS

Σε διαθεσιμότητα φέρεται να ετέθη και ο καθηγητής που ήταν παρόν στο περιστατικό.

Την απομάκρυνση των μαθητών που βρίσκονται πίσω από το περιστατικό άγριου bullying εις βάρος 15χρονου συμμαθητή τους στο Αρσάκειο Ψυχικού αποφάσισε ο σύλλογος διδασκόντων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αποβολή από το σχολείο των εμπλεκόμενων μαθητών (είναι της Γ’ Γυμνασίου), καθώς και ακόμη ενός από μικρότερη τάξη, διότι είχε βγάλει σουγιά στο σχολείο.

Ωστόσο, η απόφαση δεν έχει γνωστοποιηθεί, «όπως ορίζουν οι κανόνες της δεοντολογίας. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ανηλίκους που εμπλέκονται σε ένα ζήτημα του σχολείου», τόνισε στέλεχος του σχολείου. «Βεβαίως, η απόφαση εστάλη στην αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, «η οποία μπορεί να την εγκρίνει αυτούσια ή να την τροποποιήσει, αλλά και να την εκτελέσει», όπως πρόσθεσε το ίδιο στέλεχος. Αυτό αφήνει περιθώριο -εκτός φυσικά από τυχόν τροποποίησή της- η απόφαση να εκτελεστεί αργότερα, κατά τη λήξη του σχολικού έτους.

Επίσης, μετά την ΕΔΕ φέρεται να ετέθη σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής επειδή δεν εκτέλεσε σωστά τα καθήκοντά του.

Εκπαιδευτικοί του σχολείου, πάντως, δήλωσαν ότι η ΕΔΕ δεν έχει ολοκληρωθεί και η απόφαση περί της διαθεσιμότητας, παρότι πιθανή, δεν επιβεβαιώνεται.

Exit mobile version