Ασπρόπυργος: Καταγγελίες ότι καθηγητής παρενοχλούσε μαθητές δημοτικού
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Καταγγελίες ότι καθηγητής παρενοχλούσε μαθητές δημοτικού

SHARE THIS

Περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις ασελγείς πράξεις του καθηγητή που φέρεται να έχει παρενοχλήσει 50 παιδιά

Αναστάτωση επικρατεί σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο, έπειτα από καταγγελίες ότι γυμναστής παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά κατ’ εξακολούθηση.

Οι Αρχές πέρασαν στον 30χρονο γυμναστή χειροπέδες το πρωί της Δευτέρας (6/11) στα πλαίσια του αυτοφώρου και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις ασελγείς πράξεις του καθηγητή που φέρεται να έχει παρενοχλήσει 50 παιδιά.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ένας από τους γονείς των 50 παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα», είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. «Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», συμπλήρωσε.

Exit mobile version