Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός 54χρονος φύλακας, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές
EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός 54χρονος φύλακας, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές

SHARE THIS

Όπως καταγγέλλει ο γιος του φύλακα, ο 54χρονος δεν είχε κανέναν τρόπο να προφυλαχθεί, καθώς δεν τον είχε προμηθεύσει η εταιρεία με μέσα.

Κλινικά νεκρός, σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του, νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, 54χρονος φύλακας σε εταιρεία φωτοβολταϊκών στον Ασπρόπυργο, μετά την άγρια επίθεση ληστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/07), άγνωστοι εισέβαλαν σε χώρο
φωτοβολταϊκού πάρκου που βρίσκεται υπό κατασκευή, και ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον 54χρονο φύλακα. Έπειτα, προχώρησαν σε κλοπή καλωδίων, του κινητού του τηλεφώνου και αυτοκινήτου της επιχείρησης, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα καμένο στην περιοχή της Ν. Ζωής.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 54χρονος, που φέρεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, είναι κλινικά νεκρός με την κατάστασή του να κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Όπως καταγγέλλει ο γιος του φύλακα, ο 54χρονος δεν είχε κανέναν τρόπο να προφυλαχθεί, καθώς δεν τον είχε προμηθεύσει η εταιρεία με κάποια μέσα τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να καλέσει σε βοήθεια. Όπως είπε, ήταν στο εργοτάξιο μόνος του, χωρίς να υπάρχει κάποιο κουμπί πανικού ή κάποιο άλλο μέσο για να ενημερώσει.

Exit mobile version