Άστεγος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο ΑΠΘ – Πιθανό αίτιο θανάτου το κρύο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άστεγος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο ΑΠΘ – Πιθανό αίτιο θανάτου το κρύο

SHARE THIS

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν αύριο μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής, όμως πηγές αναφέρουν ότι είναι αρκετά πιθανό να ευθύνεται το κρύο

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα ένας άστεγος άνδρας, σε κτήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η σορός εντοπίστηκε σε ισόγειο χώρο εγκαταλελειμμένου κτηρίου που ανήκει στο ΑΠΘ. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, που διενεργούν έρευνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άστεγος, ηλικίας 54 ετών,  πιθανότητα κατέληξε πρόσφατα από φυσικά αίτια, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών. Συγκεκριμένα ο θάνατός του είναι πάρα πολύ πιθανόν να οφείλεται  στο κρύο, ενώ από μαρτυρίες προκύπτει χρησιμοποιούσε για κατάλυμα το συγκεκριμένο κτίριο στην οδό Αγίου Δημητρίου μαζί με έναν ακόμη άστεγο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν αύριο μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής . Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ περαστικοί ήταν αυτοί που είδαν τη σορό του άτυχου άντρα και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Exit mobile version