Αστυνομία: 62χρονος πάτησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό που του έκοψε κλήση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία: 62χρονος πάτησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό που του έκοψε κλήση

SHARE THIS

Ένας 62χρονος συνελήφθη, έπειτα από εις βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 62χρονος έπειτα από τη σε βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς υπαλλήλους, ότι τους εξύβρισε και χτύπησε τον έναν εξ αυτών με το αυτοκίνητο, αφότου του βεβαίωσαν παράβαση για παράνομη στάθμευση.

Τρεις δημοτικοί αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη βεβαίωσαν παράβαση σε 62χρονο για παράνομη στάθμευση, με τον άνδρα να εκκινεί το όχημά του και να πατά το πόδι του ενός.

Ειδικότερα, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, ένας 62χρονος συνελήφθη, έπειτα από εις βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, 62χρονος ημεδαπός, έπειτα από καταγγελία που πραγματοποίησαν σε βάρος του τρεις (3) δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία, πρωινές ώρες χθες (11-04-2023) στη Λεωφόρο Στρατού, κατά τη βεβαίωση παράβασης από τους ανωτέρω για παράνομη στάθμευση, ο οδηγός εξύβρισε τους δύο (2) εξ αυτών ενώ παράλληλα εκκίνησε το όχημα, με αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να πατήσει το πόδι του τρίτου, ο οποίος μετέβη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Exit mobile version