Αστυνομική βία και κακοποίηση γυναίκας στα Εξάρχεια καταγγέλλει δικηγόρος
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική βία και κακοποίηση γυναίκας στα Εξάρχεια καταγγέλλει δικηγόρος

SHARE THIS

«Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου».

Σε μια αδιανόητη καταγγελία αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας προχώρησε με ανάρτησή της στο Facebook η δικηγόρος Άννυ Παπαρρούσου. «Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου», σχολιάζει με νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει, το βράδυ της Παρασκευής, όπου για ακόμη μία φορά τα ΜΑΤ προέβησαν σε όργιο καταστολής κατά των συγκεντρωμένων πολιτών, που διαδήλωναν κατά του μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων, οι αστυνομικές δυνάμεις τραμπούκισαν μια γυναίκα.

Η γυναίκα πήγαινε να πάρει το μηχανάκι της από την οδό Τσαμάδου, όταν στοχοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που φυλάττουν… λαμαρίνες. Εκείνη απάντησε και σύμφωνα με την καταγγελία, οι αστυνομικοί άνοιξαν τη λαμαρίνα, τράβηξαν μέσα τη γυναίκα και την κακοποίησαν.

Όπως σημειώνει η δικηγόρος, επειδή φώναξε βοήθεια και η περιοχή είχε πολύ κόσμο, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο τους και την άφησαν. Η γυναίκα φέρει μώλωπες σε όλο το σώμα της, ενώ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι της έλειπαν και 100 ευρώ που είχε μαζί της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Χθες βράδυ εκτός από τις παράνομες συλλήψεις και προσαγωγές, τις κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες, καταγράφηκε και το ακόλουθο περιστατικό: Γυναίκα που πάει να πάρει το μηχανάκι της από την Τσαμαδού στοχοποιείται από τους αστυνομικούς-φρουρούς της λαμαρίνας και την τραμπουκίζουν. Εκείνη απαντά και η λαμαρίνα ανοίγει. Την τραβούν μέσα στο εργοτάξιο και την κακοποιούν.

Επειδή φώναξε βοήθεια και υπήρχε κόσμος έξω, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το γνωστό έργο τους και ύστερα από λίγο την άφησαν να φύγει με μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά αρτιμελή.
Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι της έλειπαν τα 100 ευρώ που είχε στην τσάντα της.

Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου.

Exit mobile version