Αστυνομικός φέρεται να πετά μολότοφ σε διαδηλωτές (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός φέρεται να πετά μολότοφ σε διαδηλωτές (video)

SHARE THIS

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει αστυνομικό να πετάει μολότοφ προς τη μεριά των διαδηλωτών στη Νέα Σμύρνη

Σε ρίψη μολότοφ εναντίον διαδηλωτών φέρεται να προχώρησε αστυνομικός το βράδυ των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, σε βίντεο που ανέδειξε το Kontra Channel. Συγκεκριμένα, στο βίντεο ένα άτομο με λευκό κράνος, που βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες της αστυνομίας, φαίνεται να πετά την μολότοφ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το βίντεο ελέγχθηκε για τη γνησιότητά του, ενώ ο άνδρας που κατέγραψε το στιγμιότυπο, μιλώντας στο ίδιο Μέσο, απέδωσε ευθέως την ενέργεια αυτή σε άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στο Kontra Channel ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, δήλωσε: «Δεν έχω ξανά εισπνεύσει τόσο πολύ χημικό.. μου φάνηκε εξοργιστικό που στη Νέα Σμύρνη σε μια τόσο φιλήσυχη περιοχή, να εμφανίζονται ομάδες ΔΙΑΣ, ΜΑΤ με όρεξη για αίμα! Αν μπορούσαν να σκοτώσουν θα το έκαναν, αυτό ήταν το συναίσθημα που έπαιρνα! Για κακή τύχη αυτού που πέταξε την μολότοφ, τράβηξα το βίντεο με υψηλή ανάλυση».

Το παραπάνω βίντεο, το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες σε χαμηλότερη ανάλυση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη, δόθηκε για τεχνική επεξεργασία στην ομάδα disinfaux collective η οποία αύξησε την ευκρίνεια και το παρουσίασε σε αργή κίνηση.

Είναι πλέον φανερό, ότι όχι μόνο έχει χαθεί η μπάλα από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξει ο διάλογος για τον έλεγχο όσων την στελεχώνουν.

Exit mobile version