Αστυνομικός πυροβόλησε 16χρονο στο κεφάλι σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη
THESTIVAL.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός πυροβόλησε 16χρονο στο κεφάλι σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος οδηγός φορτηγού μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. Δέχτηκε πυροβολισμούς από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ένας 16χρονος οδηγός στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από πολύωρη επέμβαση.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου που επικαλείται το News 24/7, ο 16χρονος Ρομ υποβλήθηκε σε χειρουργείο όπου του αφαίρεσαν μία σφαίρα από το κεφάλι. Στην εντατική νοσηλεύεται μετά το χειρουργείο, ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό της ΕΛΑΣ και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η εκδοχή της ΕΛΑΣ

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ο οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει τα οχήματα κατά την καταδίωξη και στη συνέχεια αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ πυροβόλησε δύο φορές, μια στον αέρα και μία προς την πλευρά του, με αποτέλεσμα να… “πυροβοληθεί” στο κεφάλι.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση και διενεργείται προανάκριση.

Exit mobile version