Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι χαστούκισε γυναίκα για μια θέση πάρκινγκ
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι χαστούκισε γυναίκα για μια θέση πάρκινγκ

SHARE THIS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός φέρεται να χαστούκισε 3 φορές την γυναίκα.

Ένα ακόμη αδιανόητο περιστατικό αστυνομικής βίας έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όταν το πρωί της Παρασκευής, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διαπληκτίστηκε σε φανάρι στην Καλαμαριά με μία γυναίκα οδηγό άλλου Ι.Χ. για μια θέση πάρκινγκ, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας ο αστυνομικός χειροδίκησε εναντίον της.

Βέβαια, ο 47χρονος αστυνομικός υποστηρίζει από την πλευρά του ότι η 45χρονη γυναίκα ήταν αυτή που τον χαστούκισε και έτσι κατέληξαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα, με μηνύσεις εκατέρωθεν.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Καλαμαριάς, και ο έντονος διαπληκτισμός ξεκίνησε από μία επικίνδυνη μανούβρα και τη… διεκδίκηση μιας θέσης πάρκινγκ κοντά στο φανάρι, σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να χαστούκισε 3 φορές την γυναίκα, ενώ και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και σωματικές βλάβες, όπως και ότι η γυναίκα του πέταξε το κινητό. Με βάση το ρεπορτάζ του Alpha οι περαστικοί ήταν αυτοί που ηρέμησαν την κατάσταση μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό που οδήγησε τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς.

 

Exit mobile version