ΑΤ Ομόνοιας: Ο καταγγελόμενος βιασμός βαφτίστηκε «φαντασίωση» του θύματος σε πανελλήνια μετάδοση!
EUROKINISSI KLODIAN LATO
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΤ Ομόνοιας: Ο καταγγελόμενος βιασμός βαφτίστηκε «φαντασίωση» του θύματος σε πανελλήνια μετάδοση!

SHARE THIS

Άνθρωποι που καλούνται ξανά και ξανά σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαμορφώνοντας συνειδήσεις, επανατραυματίζουν τα θύματα.

Χωρίς πάτο φαίνεται να είναι το βαρέλι που έχουμε πέσει, όπως μαρτυρά η πολιτική αλλά και κοινωνική επικαιρότητα της χώρας.

Ο δημοσιογραφικός χειρισμός στις δυστοπικές υποθέσεις των τελευταίων ημερών δεν αντανακλά μόνο την κοινωνική σήψη αλλά και την αδιαφορία ορισμένων να προστατεύσουν τα θύματα κακοποίησης.

ΜΜΕ επανατραυματίζουν βάναυσα παιδιά που τα έχουν βιάσει στήνοντας κάμερες έξω από το σπίτι τους, τα στιγματίζουν προβάλλοντας με πίξελ φωτογραφίες τους και καλούν δήθεν… ειδικούς συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ που πιάνουν στασίδι σε πάνελς θέλοντας να πουν πόσο άρτια οικογενειακή και κοινωνική ζωή έχει ένας παιδοβιαστής!

Τηλεοπτικές εκπομπές που προσκαλούν συνδικαλιστές αστυνομικούς που υπογραμμίζουν ξανά και ξανά το τεκμήριο της αθωότητας για τους συναδέλφους τους αστυνομικούς που βαραίνονται με την σοβαρότατη καταγγελία 19χρονης ότι την βίασαν ομαδικά στο ΑΤ Ομόνοιας και την κατέγραψαν με κάμερα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις (βλ. Ινδιάνο) δεν τηρούσαν την ίδια στάση.

Σήμερα μάλιστα, ακούσαμε από γνωστό ποινικολόγο που εκπροσωπεί τον έναν εκ των κατηγορούμενων αστυνομικών ότι λέει, ο καταγγελλόμενος βιασμός δεν έγινε στο ΑΤ Ομόνοιας, αλλά σε όροφο που ανήκε παλαιότερα σε εγκαταστάσεις του τμήματος!

«Έμεινε η εντύπωση συνολικά ότι έγινε κάτι στο αστυνομικό τμήμα μέσα. Υπάρχει μεν αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό εδρεύει στον 2ο και 3ο όροφο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος στο παρελθόν ήταν αστυνομικό τμήμα, πλέον δεν είναι και έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα εγκαταστάσεων, όπου στο ισόγειο ήταν τα αποδυτήρια».

«Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της», είπε χαρακτηριστικά για τον βιασμό που κατήγγειλε η 19χρονη.

Ο βιασμός δεν είναι «Φαντασίωση», είναι έγκλημα!

Άνθρωποι που καλούνται ξανά και ξανά σε σταθμούς πανελλήνιας μετάδοσης, επανατραυματίζουν τα θύματα διαμορφώνοντας συνειδήσεις.

Exit mobile version