Αθανασίου για Λιβαθινό: «Ταπείνωνε ανάπηρους καλλιτέχνες – Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασίου για Λιβαθινό: «Ταπείνωνε ανάπηρους καλλιτέχνες – Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε»

SHARE THIS

Ο γνωστός ηθοποιός με αιχμηρή ανάρτησή του, καταγγέλλει νέες αυταρχικές συμπεριφορές στο χώρο του Θεάτρου, αυτή τη φορά σε βάρος ανθρώπων με αναπηρίες.

Ένα ακόμη περιστατικό εξουσιαστικής συμπεριφοράς σε βάρος αυτή τη φορά ανθρώπων με αναπηρίες, βλέπει το φως της δημοσιότητας, από το χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου παρουσιάζει ένα ακόμη περιστατικό ψυχολογικής κακοποίησης και τον καλεί να ζητήσει και άλλες συγγνώμες.

Όπως υποστηρίζει στην ανάρτησή του ο Μάριος Αθανασίου -μεταξύ άλλων- ο σκηνοθέτης δε δίσταζε να ταπεινώνει ανάπηρους καλλιτέχνες!

Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο των καταγγελιών, ο Στάθης Λιβαθινός παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, συνοδεύοντας την επιστολή παραίτησής του με δημόσια συγγνώμη.

Η ανάρτησή του:

«Λιβαθινός, πρώην διευθυντής εθνικού θεάτρου. Ταπεινώνει επί μία ώρα κίνημα αναπήρων καλλιτεχνών που ζητάει συμμετοχή σε παραστάσεις.

“Το θέατρο δεν είναι δημοκρατικό, είναι φασιστικό”, είπε.

Και κλείνει δίνοντας στυλό σε παιδί που δε μπορεί… “για γράψε κάτι που θα σου πω”.

Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του που δημοσίευσε στο Instagram.

Exit mobile version