Χάος εδώ και ώρες στην Αθηνών – Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων κι εγκλωβισμένοι οδηγοί
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάος εδώ και ώρες στην Αθηνών – Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων κι εγκλωβισμένοι οδηγοί

SHARE THIS

Αυτήν την ώρα, πολλοί οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου καθώς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, και στην Παλαιά και στη Νέα, καθώς έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης (17.08.23) σε βυτιοφόρο, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Παρόλο που η φωτιά έχει σβήσει, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για να κάνουν ψύξη στο βυτιοφόρο. Ευτυχώς, ο οδηγός του βυτιοφόρου εγκατέλειψε έγκαιρα το όχημά του και είναι καλά στην υγεία του.

Αυτήν την ώρα, πολλοί οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου καθώς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, ενώ παράλληλα διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ουρές χιλιάδων εγκλωβισμένων στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν μικρά παιδιά και μία έγκυος γυναίκα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) πριν από λίγο είχε κλείσει από Ι.Χ που έκαναν αναστροφή.

Exit mobile version