Αθλήτρια ενόργανης: Δέχομαι πιέσεις μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθλήτρια ενόργανης: Δέχομαι πιέσεις μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση

SHARE THIS

Η αθλήτρια ενόργανης αποκάλυψε ότι τα τελευταία 24ωρα δέχεται πιέσεις για να κρύψει τι γινόταν, μετά τις καταγγελίες για τα φαινόμενα κακοποίησης

Ότι δέχεται μεγάλη πίεση για να κρύψει τι γινόταν, αποκάλυψε σήμερα η αθλήτρια Δήμητρα Καστρίτση, για τα φαινόμενα κακοποίησης στην ενόργανη γυμναστική που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

«Έχει δύο 24ωρα που δέχομαι πάρα πολύ μεγάλη πίεση και με προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν όλη αυτή την κατάσταση να την κρύψουμε κάτω από το χαλί» δήλωσε σήμερα η Δήμητρα Καστρίτση, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, μετά τις αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στον χώρο.

«Δέχομαι πίεση από κόσμο που έχει απογοητευτεί από αυτές τις εξελίξεις γιατί θεωρεί ότι πλήττουμε το άθλημα», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «πρέπει να μάθει ο κόσμος τι έχει συμβεί».

Μιλώντας για όσα συνέβαιναν παλαιότερα, σε «τρυφερές ηλικίες», η ίδια ανέφερε ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό και λεκτική βία πάρα πολύ, ενώ αναφορικά με τα σεξουαλικά υπονοούμενα σημείωσε πως «υπήρχαν και τέτοια εν ώρα προπόνησης».

«Πίσω από μετάλλια δυστυχώς βρίσκονται πολύ σκληρές καταστάσεις» υπογράμμισε η αθλήτρια και πρόσθεσε: «Δεν είναι φυσιολογικό ένας αθλητής να κάνει εμετό το φαγητό του ή να καταφεύγει σε άλλες μεθόδους για να μην είναι 200 γραμμάρια πάνω στη ζυγαριά».

«Ήταν κάποιες πολύ κακοποιητικές καταστάσεις, δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω, τα έχω γράψει όλα μέσα στην καταγγελία μου» σημείωσε.

Υπογράμμισε δε πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ειδικοί, διατροφολόγοι ή ψυχολόγοι, για να είναι δίπλα στα παιδιά και να αντιμετωπιστούν καταστάσεις.

Exit mobile version