Αυγενάκης: Κόστος 19.840 ευρώ η προβολή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυγενάκης: Κόστος 19.840 ευρώ η προβολή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

SHARE THIS

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια προέβλεπε τη διάθεση 19.840 ευρώ για τη φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση

Σήμερα, τα δάκρυα του Θόδωρου Ιακωβίδη για την αδυναμία του να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφεραν αναπόφευκτα στο μυαλό όλων την πρόσφατη απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια προέβλεπε τη διάθεση 19.840 ευρώ για τη φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών – Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Σύμφωνα με την απόφαση η δαπάνη θα χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο»:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ. έτος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Την ώρα που κάποιοι Έλληνες αθλητές πήγαν στο Τόκιο με δικά τους έξοδα και χωρίς καμία στήριξη, η δαπάνη του Υπουργείου προκαλεί την αντίδραση των πολιτών.

Exit mobile version