Αυτιάς σε γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είσαστε αραχτοί»
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Αυτιάς σε γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είσαστε αραχτοί»

SHARE THIS

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά προς τους υγειονομικούς, τους μαχητές της πρώτης γραμμής που κατηγόρησε για άραγμα.

Τη στιγμή που οι υγειονομικοί στη χώρα μας δεν έλαβαν ούτε τη στοιχειώδη αναγνώριση του αγώνα τους, αφού η κυβέρνηση δεν τους έδωσε δώρο Χριστουγέννων και αρνείται πεισματικά να τους εντάξει το καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών παρά την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς απευθύνθηκε με ύφος υποτιμητικό κι έντονο στο Νικόλαο Καπραβέλο, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής για το άνοιγμα της αγοράς, ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει», με τον δημοσιογράφο να του απαντά:

«Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί».

Ο Νικόλαος Καπραβέλος, ωστόσο, απάντησε στις μομφές και το εμπαθές σχόλιο του Γ. Αυτιά ως εξής:

«Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Exit mobile version