Μπαλάσκας για 17χρονο: Ένα παιδάκι χάθηκε άδικα επειδή… δεν είχε δίπλωμα
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας για 17χρονο: Ένα παιδάκι χάθηκε άδικα επειδή… δεν είχε δίπλωμα

SHARE THIS

Ο Σταύρος Μπαλάσκας όταν δημοσιογράφος αντέδρασε στην δήλωσή του, της απάντησε με το γνωστό του ύφος, «οχιές φαρμακερές διμούτσουνες».

Ότι ο 17χρονος Χρήστος που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού «χάθηκε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα» υποστήριξε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Θα το πω… δεν ξέρω πώς θα ακουστεί. Θα το πω με μία απλότητα. Ένα παιδάκι της διπλανής μας πόρτας, χάθηκε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα» ισχυρίστηκε μιλώντας στον Alpha.

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη που αμέσως απέρριψε τον ισχυρισμό του αυτό, λέγοντας κατηγορηματικά «όχι, όχι».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας με το γνωστό του ύφος, απάντησε στην δημοσιογράφο μάλιστα «οχιές φαρμακερές διμούτσουνες».

«Ακούστε, λίγο τι λέτε. Χάθηκε άδικα ένα παιδάκι επειδή δεν είχε δίπλωμα; Αλήθεια τώρα; Είμαστε στην Ελλάδα του 2023. Ακούτε τι λέτε; Εσάς προστατεύω. Πείτε συγγνώμη από την οικογένεια» αντέδρασε η δημοσιογράφος.

«Είστε μανιακή αντι-αστυνομική, έχετε μεγάλη εμπάθεια, ζητήστε συγγνώμη από τους αστυνομικούς» φώναζε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, ο Στ. Μπαλάσκας ήθελε να απευθύνει ερώτηση και στην νονά του νεκρού Χρήστου σχετικά με τον ισχυρισμό του περί κατοχής διπλώματος.

Exit mobile version