Μπαλάσκας για Ν. Σμύρνη: «Γκάφα» – Εξελίχθηκε σε ξέσπασμα με θύμα όπως πάντα, τον αστυνομικό (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας για Ν. Σμύρνη: «Γκάφα» – Εξελίχθηκε σε ξέσπασμα με θύμα όπως πάντα, τον αστυνομικό (Video)

SHARE THIS

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., σαν να μη ζει όλους αυτούς τους μήνες στη χώρα, έκανε λόγο για «ανοησία» ενός και μόνου συναδέλφου του  

Σε «γκάφα» και «ανοησία» ενός και μόνο συναδέλφου του, απέδωσε την σκληρή και απρόκλητη αστυνομική βία σε βάρος του 29χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι η «γκάφα» αυτή εξελίχθηκε σε «κοινωνικό ξέσπασμα με θύμα όπως πάντα, τον αστυνομικό»!

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και κληθείς να απαντήσει αν οι έλεγχοι έχουν χαλαρώσει, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ παραδέχθηκε ότι αυτό είναι αλήθεια μετά τα πρωτοφανή περιστατικά της Νέας Σμύρνης, ωστόσο αυτό δεν προέκυψε από κάποια άνωθεν εντολή, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Ο ίδιος μάλιστα, θέλησε να παρουσιάσει τους αστυνομικούς ως τα… γνωστά θύματα!

«Όλοι έχουμε χαλαρώσει μετά τα ιδιαίτερα γεγονότα και τα περιστατικά της Νέας Σμύρνης. Και εμείς οι αστυνομικοί, μετά τη μεγάλη εντός εισαγωγικών γκάφα και ανοησία που έκανε πάνω στην πλατεία ο συνάδελφός μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Κληθείς να απαντήσει αν η αστυνομία φοβάται και ευνουχίζεται μόνη της, ο συνδικαλιστής δήλωσε:

«Δεν επηρέασε εμάς. Επηρέασε περισσότερο τον κόσμο. Επηρέασε την ψυχολογία του κόσμου, η οποία ήταν ήδη τεταμένη. Δηλαδή ο κόσμος ήταν ήδη στα όριά του. Όταν έγινε αυτό το περιστατικό ενδεχομένως μερικοί το χρησιμοποίησαν και για να δώσουν ένα ξέσπασμα, το οποίο εξελίχθηκε σε κοινωνικό ξέσπασμα με θύμα όπως πάντα, τον αστυνομικό».

 

Exit mobile version