Μπαλάσκας: Όλοι ο αστυνομικοί έχουμε το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας: Όλοι ο αστυνομικοί έχουμε το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ (Video)

SHARE THIS

Ο Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε σήμερα ότι το -απαγορευμένο κατά άλλους- πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ το φέρουν πάνω τους όλοι οι αστυνομικοί.

Κινούμενος σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τον συνάδελφό του, κ. Κρικέτο που δήλωσε χθες ότι το μεταλλικό γκλοπ με το οποίο οι αστυνομικοί έδειραν αναίτια τον νεαρό στη Νέα Σμύρνη είναι απαγορευμένο, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε σήμερα ότι το συγκεκριμένο μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ το φέρουν πάνω τους όλοι οι αστυνομικοί.

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Στράτος Μπαλάσκας έσπευσε σήμερα να διαφοροποιηθεί πλήρως από τον κ. Κρικέτο που καταδίκασε την αναίτια αστυνομική επίθεση σε νεαρό στη Νέα Σμύρνη λέγοντας ότι πρόκειται για «ντροπιαστικές εικόνες».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι ο «άλλος συνάδελφος συνδικαλιστής, διατύπωσε δικές του απόψεις».

Όπως υποστήριξε μάλιστα, «όλοι οι αστυνομικοί της χώρας φοράμε δύο πράγματα: μία στολή, την 511, την μπλε φόρμα και όλοι έχουμε αυτό το πτυσσόμενο γκλοπ».

Κληθείς να απαντήσει για το εάν εννοεί το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε ότι το έχει η βρετανική αστυνομία, η ιταλική, η γερμανική, η πορτογαλική, η βελγική, του Λουξεμβούργου, η Ρωσία, η Αμερική!

«Υπάρχει κάποια απαγόρευση για αυτό το γκλοπ, μπορείτε να μου δώσετε ένα χαρτί, μία κανονιστική διαταγή, μία εντολή, ένα Προεδρικό Διάταγμα, μία Κοινή Υπουργική Απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται;», σχολίασε με το γνωστό ερειστικό του ύφος.

 

Exit mobile version