Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις (Video)

SHARE THIS

Με θέρμη υποστήριξε για ακόμη μία φορά την αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.  

Με θέρμη υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά η Βάνα Μπάρμπα τον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται αντιμέτωπος με τρία βαρύτητα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk αναφέρθηκε στις καταγγελίες εις βάρος ανθρώπων από τον θεατρικό χώρο καθώς και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια μάλιστα, στήριξε τη βεβαιότητά της ότι ο ηθοποιός είναι αθώος γιατί…«τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις»!

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πώς δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα.

Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί.

Γιατί χωρίζουμε οικογένειες; Γιατί διαλύουμε σπίτια; Γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε; Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Εκεί βγήκα και είπα κάτω τα χέρια».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, αυτό πιστεύω»

Η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στην άποψη πως ο Πέτρος Φιλιππίδης γιατί σύμφωνα με την ίδια… «δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις, και δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος, το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι».

Η ίδια σημείωσε πως είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμή μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια μέρα».

Exit mobile version