Μπάρμπα για Μητσοτάκη: Προβληματισμένος και στεναχωρημένος – Πολλά τα βάρη (Video)
VANABARBA_OFFICIAL / INSTAGRAM
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάρμπα για Μητσοτάκη: Προβληματισμένος και στεναχωρημένος – Πολλά τα βάρη (Video)

SHARE THIS

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Είναι εξαιρετικός. Μου έκανε εντύπωση.. Ένας άνθρωπος βαρύς, προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Είναι πολλά τα βάρη».

Για την συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε (και) σήμερα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία προχθές ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό που την… άκουσε, με χρήστες των social media να σχολιάζουν την επιλογή του ρήματος «άκουσε», υπό την σκιά του σκανδάλου υποκλοπών.

Μιλώντας «Mega Καλημέρα» η ίδια δήλωσε ότι αντίκρισε έναν πολύ «προβληματισμένο άνθρωπο”, ενώ τον χαρακτήρισε και πολύ αποτελεσματικό.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Αυτό θέλω να το πω. Δεν το περίμενα. Του έστειλα μέιλ και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Είναι εξαιρετικός. Μου έκανε εντύπωση.. Ένας άνθρωπος βαρύς, προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Είναι πολλά τα βάρη. Βρήκαμε λύσεις. Μου πρότεινε να πάμε κατευθείαν στο υπουργείο, στον υφυπουργό Εξωτερικών να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ένιωσα την ανάγκη να βρεθώ δίπλα στον πρωθυπουργό. Μεγάλη αμεσότητα. Δεν γνωρίζω αν θα πολιτευτώ. Τι να πάρουν από εμένα; Δεν ξέρω αν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, του θεάτρου και με φιλανθρωπίες», συνέχισε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Exit mobile version