Μπεκατώρου για Χρυσόστομο: Έχει και η εκκλησία ευθύνη για το τι λένε οι εκπρόσωποί της
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπεκατώρου για Χρυσόστομο: Έχει και η εκκλησία ευθύνη για το τι λένε οι εκπρόσωποί της

SHARE THIS

«Έχει και η Εκκλησία ευθύνη για το τι λένε οι εκπρόσωποί της. Δεν έχει σημασία να βγαίνουμε και να το καταδικάζουμε, αλλά τι κάνουμε γι’ αυτό».  

Μία έμπρακτη καταδίκη, μία καταδίκη με συνέπειες ζητά για τις απαράδεκτες και μισογυνικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου,  η Σοφία Μπεκατώρου, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που έγινε η αφορμή δύο χρόνια πριν να σπάσει το απόστημα του φόβου για τα θύματα.

«’Εχει και η εκκλησία ευθύνη για το τι λένε οι εκπρόσωποί της. Δεν έχει σημασία να βγαίνουμε και να το καταδικάζουμε, αλλά τι κάνουμε γι’ αυτό», ανέφερε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, μιλώντας στο Mega, αναφορικά με τις σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσόστομου.

«Εγώ χαίρομαι, να σας πω την αλήθεια, που εκφράστηκε ο Μητροπολίτης, ακριβώς γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκφραστεί και οποίος έχει αντίθετη άποψη. Εκφράζει μεγάλη μερίδα που ρίχνει το βάρος στο θύμα αλλά δεν τολμά να το πει. Το θέμα δεν είμαστε μόνο να δείχνουμε διαφορετικοί», είπε.

«Αντί να μας τρομάζει καλύτερα να μας κρούει τον κώδωνα. Γιατί τρομάζουμε για κάτι που μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν δεδομένο. Πριν 2 χρόνια ήταν δεδομένο ότι φταίει το θύμα», συμπλήρωσε.

Exit mobile version