Μπέος: Άφησε τον θεό και ξαναέπιασε τον Αλ. Ιωαννίδη – «Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον»
FACEBOOK ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: Άφησε τον θεό και ξαναέπιασε τον Αλ. Ιωαννίδη – «Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον»

SHARE THIS

«Να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον».

Ο δήμαρχος Βόλου, αφού άφησε για λίγο τον θεό -που πριν τις πλημμύρες «έστειλε το νερό για να ξεβρομίσει η πόλη από τους πολιτικούς απατεώνες» αλλά μετά απορούσε για το «πού το είχε αυτό κρυμμένο τόσα χρόνια;», κι ενώ η οργή των κατοίκων στον Βόλο μεγαλώνει, ο Αχιλλέας Μπέος έπιασε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Την ώρα που ο Βόλος ζει δραματικές στιγμές, ο ίδιος μάλλον απέδειξε στον τηλεοπτικό αέρα ποιες είναι οι προτεραιότητές του, αφού έκανε ξανά προσωπική επίθεση στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος στο παρελθόν τάχθηκε ενάντια στην απόπειρα ιδιωτικοποίηση των νερών στους Σταγιάτες, και του άσκησε σφοδρή κριτική για την διαχείριση της κακοκαιρίας Daniel.

Κι ενώ ο κόσμος αγωνιά για το βιος του που έχει βυθιστεί στα λασπόνερα, ο Αχιλλέας Μπέος, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1:

«Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον».

«Δεν είναι βρίσιμο η λέξη φλώρος» είπε.

Exit mobile version