Μπέος για τραμπουκισμούς πολιτών: «Eίμαι άντρας, έτσι αντιδρώ και έτσι έχω μεγαλώσει»
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος για τραμπουκισμούς πολιτών: «Eίμαι άντρας, έτσι αντιδρώ και έτσι έχω μεγαλώσει»

SHARE THIS

«Έτσι μεγαλώσαμε. Τι να γίνουμε τώρα, λουλούδες; Μην τρελαθούμε κιόλας»

Το αφήγημα του «άνδρα παλιάς κοπής» χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος  για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, χωρίς καμία τύψη και με απερίγραπτο θράσος, ο δήμαρχος Βόλου, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΛΑΪ, την Κυριακή το πρωί, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη που χτύπησε πλημμυροπαθή πολίτη αλλά με δηλώσεις του, κανονικοποιεί την πράξη του.

«Εγώ ως Μπέος έτσι αντιδρώ κύριοι, και μεγάλωσα στη ζωή μου ότι οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουνε βρίζουνε και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγγνώμη».

Ερωτώμενος αν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε «εσείς λύστε τες με καλσόν. Όπως θέλετε. Εμείς οι παλαιών αρχών, έτσι μεγαλώσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε λουλούδες; Μην τρελαθούμε κιόλας. Εγώ γιατί να ζητήσω συγνώμη;», τόνισε ακόμα.

Όσον αφορά τη στήριξη κομμάτων και τις αντιδράσεις πολιτικών προσώπων ο Αχιλλέας Μπέκος απάντησε «εγώ δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν. Δεν τους βλέπω. Δε τον Ανδρουλάκη και τον Κασσελάκη, εμετό μου έρχεται να κάνω. Εγώ έχω τη στήριξη του κόσμου, των πολιτών. Αυτοί με βάλανε στη θέση που είμαι και αυτοί μπορούν να μου την πάρουν. Ο κόσμος του Βόλου αποφασίζει αυτός», συνέχισε για να συμπληρώσει ότι «δεν ανήκω σε κανένα κόμμα».

Exit mobile version