Bιασμός 24χρονης: Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των τοξικολογικών – Τα πρώτα ευρήματα DNA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bιασμός 24χρονης: Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των τοξικολογικών – Τα πρώτα ευρήματα DNA

SHARE THIS

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας, που είχαν σταλθεί σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία.

Σχεδόν στο 100% ολοκληρώθηκε από τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης η διαδικασία ανίχνευσης επιπρόσθετων στοιχείων στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας οπότε, μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να φθάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις γίνονταν για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας Mπίκα που έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σειρά έχουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η κυρίως η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ, οι γνωστές ουσίες ως «χάπι του βιασμού.

Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από το εργαστήριο στην Ελβετία, θα παραδοθεί στην εισαγγελία κοινό πόρισμα.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις DNA

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της.

Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Κατασχέθηκαν τηλέφωνα εμπλεκομένων

Σημειώνεται πως χθες, Τετάρτη, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκομένων στην υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού, που έκριναν οι Αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές κατέχουν 6 με 7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Όπως αναφέρεται στο makthes, στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το makthes, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δύο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Exit mobile version