Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε έτσι (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε έτσι (Video)

SHARE THIS

«Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τις δηλώσεις της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που προκάλεσαν αντιδράσεις, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» είπε η ηθοποιός, η οποία χαρακτήρισε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο σκηνοθέτης / ηθοποιός «αδυναμίες» και αναρωτήθηκε «ποιος δεν γνωρίζει ότι οι ηθοποιοί έχουν αδυναμίες;».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε πως ήταν άστοχο αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε.

Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές.

Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Exit mobile version