Μπιμπίλας για μήνυση εκκλησιαστικού site: «Έχουν σοβαρό πρόβλημα, αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπιμπίλας για μήνυση εκκλησιαστικού site: «Έχουν σοβαρό πρόβλημα, αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη»

SHARE THIS

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση».

Στην απόφαση εκκλησιαστικής ιστοσελίδας να κινηθεί νομικά σε βάρος του για μία ανάρτησή του στο Facebook, απαντά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας,

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στον απόηχο αντιδράσεων για τη διαχείριση του προσφυγικού, ανήρτησε μία φωτογραφία που δείχνει μία μητέρα προσφύγισσα που κρατάει στην αγκαλιά το μωρό της σημειώνοντας πως «το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ενόχλησε την ιστοσελίδα «Εκκλησία ONLINE» που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του – Η απάντηση του κ. Μπιμπίλα.

Μιλώντας στην On Time και στην Σπυριδούλα Τριάντου, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε:

«Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επίμαχη ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι?»

Exit mobile version