Blue Horizon: Δωρεάν η νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντώνη από τον ΔΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Blue Horizon: Δωρεάν η νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντώνη από τον ΔΣΑ

SHARE THIS

Ο Αντώνης Καρυώτης βρήκε τραγικό θάνατο στις 5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, θα γίνει δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών προς τον σκοπό εκπροσώπησης της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη.

Συγκεκριμένα, ο ΔΣΑ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την δωρεάν νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο Blue Horizon, όταν μέλη πληρώματος τον έσπρωξαν απο το πλοίο με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

«Κατ’ αποδοχή του αιτήματος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, ο οποίος έχει αναλάβει να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες μελών του, με γνώμονα να δικαιωθεί η μνήμη του Αντώνη Καρυώτη, ο ΔΣΑ αποφάσισε κατ’ άρθρο 95 παρ. 1 θ’ Κωδ. Δικ. να ανατεθεί σε μέλος του η δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών προς τον σκοπό εκπροσώπησης της οικογένειας του θύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Καρυώτης βρήκε τραγικό θάνατο στις 5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon. Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στη σορό του 36χρονου έδειξε πως πνίγηκε ενώ εντοπίστηκαν εκδορές και κακώσεις στο κεφάλι του.

 

Exit mobile version