Μποφίλιου: «Χαρά μου να συμβάλλω στον αγώνα για σπουδές, για ένα καλύτερο μέλλον»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποφίλιου: «Χαρά μου να συμβάλλω στον αγώνα για σπουδές, για ένα καλύτερο μέλλον»

SHARE THIS

«Όσο πιο πολύ αγωνίζεσαι μέσα εδώ, θα το βρεις και έξω», είπε μεταξύ άλλων η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου επιβεβαιώνει και πάλι ότι βρίσκεται πλάι σε κάθε άνθρωπο και συμβάλλει και στον αγώνα των φοιτητών για ένα καλύτερο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, έστειλε μήνυμα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, ενόψει των Φοιτητικών Εκλογών, στις 18 Μάη να μην αμφιταλαντεύονται, να πάνε εκεί που προασπίζονται τα συμφέροντά τους, μιλώντας στο 902.gr, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι υποψήφιοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στη Φιλοσοφική.

Όπως σημείωσε, «η σχολή σε προετοιμάζει για τους αγώνες στη ζωή σου», και «όσο πιο πολύ αγωνίζεσαι μέσα εδώ, θα το βρεις και έξω».

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στην εκδήλωση της ΠΚΣ για τον ρόλο της Τέχνης δήλωσε ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα, πόσο μάλλον όταν έχουμε ίδια ιδανικά και ίδιες αξίες».

Επισήμανε ότι γνωρίζει «πολύ καλά τον αγώνα», των εκλεγμένων και των υποψηφίων με την «Πανσπουδαστική», «για σπουδές που θα χαρίσουν ένα πραγματικά ευτυχισμένο μέλλον» και δήλωσε τη χαρά της που συνέβαλε σε αυτόν τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει κάλεσμα από φοιτητή και μαθητή και να μην ανταποκριθώ σε αυτό, πόσο μάλλον όταν έχουμε τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που κάνετε για τη σχολή, για μια δικαιοσύνη σε όλους τους φοιτητές, για μία ευκαιρία για σπουδές που θα χαρίσουν ένα πραγματικά ουσιαστικό και ευτυχισμένο μέλλον σε όλους.

Χαίρομαι πάρα πολύ αν μπορώ να συμβάλλω και εγώ σε αυτόν τον αγώνα. Το έχω κάνει κι εγώ σαν φοιτήτρια.

Να μην αμφιταλαντεύονται οι φοιτητές, να πάνε εκεί που θεωρούν ότι προασπίζονται τα συμφέροντά τους επί της ουσίας. Δεν είναι μόνο πάρτι και σημειώσεις η σχολή. Η σχολή σε προετοιμάζει για τον αγώνα που θα δώσεις έξω και όσο πιο προετοιμασμένος είσαι, όσο πιο πολύ αγωνίζεσαι μέσα εδώ για το καλύτερο μέλλον, θα το βρεις και έξω, όντως καλύτερο».

Exit mobile version