Μπογιόπουλος: «Με διώκουν επειδή είμαι κομμουνιστής δημοσιογράφος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπογιόπουλος: «Με διώκουν επειδή είμαι κομμουνιστής δημοσιογράφος»

SHARE THIS

Δηλώσεις κ.Μπογιόπουλου

Ο Νίκος Μπογιόπουλος μιλάει για την αγωγή της ΕΑΑΣ εναντίον του. Με την παρουσία τους στο δικαστήριο, στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ, συνδικαλιστές, απόστρατοι και εργαζόμενοι καταδίκασαν κάθε προσπάθεια δίωξης όποιου δεν ανέχεται την κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας.

Εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η απαράδεκτη αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, που επανακατέθεσε η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Όπως αναφέρει ο Ημεροδρόμος, πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΑΑΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), εποπτευόμενο από το υπουργείο Άμυνας, και γι’ αυτό η κυβέρνηση φέρει βαριές ευθύνες για την αγωγή και τη σιωπή της γύρω από το θέμα, παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μπογιόπουλος δήλωσε:

«Η δίωξη δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι είμαι δημοσιογράφος, αλλά ότι είμαι μέλος του ΚΚΕ, δηλαδή κομμουνιστής δημοσιογράφος. Αυτό θέλουν να διώξουν. Αυτοί που εμφανίζονται να εθίγησαν από τις αποκαλύψεις μου, δεν κατάφεραν για δεύτερη φορά να εμφανίσουν ούτε έναν μάρτυρα.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από 80 χρόνια αυτό που αναδεικνύεται και δεν θα πάψει ποτέ να αναδεικνύεται ότι ο ανθός του ελληνικού λαού δεν ήταν “συμμορίτες”, όπως λένε αυτοί, αλλά μαχητές του ΔΣΕ. Ανθός που θα συνεχίσει να σηματοδοτεί το μέλλον του ελληνικού λαού. Παραβρεθήκαμε και σήμερα στα δικαστήρια για να πούμε για μία ακόμα φορά ποια είναι η ιστορική αλήθεια».

Exit mobile version