«Bullying» και «κακοποίηση» είδε ο Μαρκουλάκης στο #metoo, όχι όμως για τα θύματα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Bullying» και «κακοποίηση» είδε ο Μαρκουλάκης στο #metoo, όχι όμως για τα θύματα!

SHARE THIS

«Υπάρχει πολύς κόσμος που εκφοβίστηκε, μεταξύ των οποίων εκφοβίστηκα και εγώ… Εμένα δε με εκφόβισαν άμεσα αλλά έμμεσα…»

Απίστευτες είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo. Δε θεώρησε σημαντικό -μάλλον- να σταθεί και να τοποθετηθεί στην ουσία των καταγγελιών και του συγκλονιστικού φαινομένου στη χώρα μας. Αντιθέτως, θεώρησε ορθό να μιλήσει για μια… περίεργη διάσταση και να σχολιάσει το #metoo ως ευκαιρία για bullying και εκφοβισμό όσων έχουν διαφορετική γνώμη, όσως δηλαδή έχουν υπερασπιστεί τους καταγγελόμενους και έχουν προσπαθήσει να του “ξεπλύνουν”.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και σημείωσε:

«Μετά τις αποκαλύψεις με εντυπωσίασε η ισχύς και η δυναμική της μισαλλοδοξίας. Έπρεπε να σωπάσουν όσοι δε συμφωνούν ακριβώς με όσα λεμέ. Αυτή η μισαλλοδοξία με θύμωσε και μου δημιούργησε στιγμιαία μια απαξίωση για το θέατρο και εμάς τους ηθοποιούς. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με την κακοποίηση και ταυτόχρονα να κακοποιείς δημοσίως άλλους ανθρώπους για την έκφραση της γνώμης τους.

Δεν μπορείς να παίρνεις τηλεφωνά να κοπούν άνθρωποι από δουλειές γιατί είπε τη γνώμη του με την οποία εσύ διαφωνείς. Υπάρχει πολύς κόσμος που εκφοβίστηκε, μεταξύ των οποίων εκφοβίστηκα και εγώ… Εμένα δε με εκφόβισαν άμεσα αλλά έμμεσα…».

Όπως και στην περίπτωση του #metoo, συνέχισε με την ίδια τακτική ο ηθοποιός και για τις υποθέσεις των Λιγνάδη και Φιλιππίδη και δεν απάντησε ξεκάθαρα, καθώς στη συνέχεια ο Κ. Μαρκουλάκης δήλωσε πως «δεν φοβάμαι να ερωτηθώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά όχι για να δημιουργηθούν τηλεοπτικοί τίτλοι» και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Εάν σκεφτόμουν να επισκεφτώ ιδιωτικά έναν άνθρωπο στη φυλακή, δεν θα δίσταζα στη συμπεριφορά μου από τη γνώμη που έχει οποιοσδήποτε γι’ αυτό. Δε διαμορφώνεις τον τρόπο που ζεις και σκέφτεσαι από το τι γνώμη θα έχουν άγνωστοι προς εσένα άνθρωποι για εσένα».

Exit mobile version