Bullying – Πατέρας 7χρονου: «Όταν έδειξα το σημάδι στη διευθύντρια, είπε ότι βλέπει μια ζωγραφιά»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSSI - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bullying – Πατέρας 7χρονου: «Όταν έδειξα το σημάδι στη διευθύντρια, είπε ότι βλέπει μια ζωγραφιά»

SHARE THIS

«Πιο πριν υπήρχαν προβλήματα, σπρωξίματα, κλωτσιές, βρισιές για τα οποία μιλούσαμε στο σχολείο και μας έλεγαν εντάξει το ψάχνουμε, μην ανησυχείτε»

Την αντίδραση της διευθύντριας του δημοτικού σχολείου στον Βόλο, όπου συνέβη το νέο περιστατικό bullying σε έναν 7χρονο μαθητή κατήγγειλε ο πατέρας του ανήλικου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, ο πατέρας του 7χρονου σημείωσε πως  «το πρώτο πράγμα που έκανα όταν καθίσαμε κάτω ήταν να της δείξω στο τηλέφωνό μου αυτό το πράγμα. Δεν μου είπε πως λυπάται. Μου είπε πως μας στηρίζει».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων, «όταν της το έδειξα, το κοιτάει και μου λέει “A, ωραία. Βλέπω μια ζωγραφιά”. Εγώ στο “μια ζωγραφιά” εκνευρίστηκα πολύ. Και ρωτάω: Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο διάλογος που κάναμε, δεν έβγαζε άκρη. Ρωτούσε εμένα ποιος ήταν επιτηρητής στο διάλειμμα. Πού να το ξέρω εγώ αυτό; Δεν είναι δουλειά μου να το ξέρω αυτό».

«Με άλλα παιδάκια δεν ξέρω αν έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά. Πιο πριν υπήρχαν προβλήματα, σπρωξίματα, κλωτσιές, βρισιές αυτά για τα οποία μιλούσαμε στο σχολείο και μας έλεγαν εντάξει θα λήξει το θέμα, το ψάχνουμε, μην ανησυχείτε» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «δεν μου μίλησε κανείς εμένα, εγώ πήγα εκεί πέρα να ενημερωθώ για τις διαδικασίες, για το τι θα κάνουμε. Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν έχουν επικοινωνήσει. Το θέμα είναι το μετά, δεν γίνεται τίποτα».

Exit mobile version