Business  400.000 ευρώ με το δημόσιο από τον βουλευτή της ΝΔ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Business 400.000 ευρώ με το δημόσιο από τον βουλευτή της ΝΔ

SHARE THIS

Οι συμβάσεις με φορείς του δημοσίου αφορούν μεταξύ άλλων,  προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων

Το φως της δημοσιότητας γνωρίζει νέα περίπτωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που κάνει business με το Δημόσιο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, η επιχείρηση του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα εμφανίζεται να λαμβάνει τουλάχιστον 400.000 ευρώ από μια σειρά από δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου δημοσίου από το καλοκαίρι του 2019 όταν εξελέγη μέχρι και σήμερα κάτι που εκθέτει και το κόμμα της ΝΔ και τον πρόεδρο της και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι συμβάσεις με φορείς του δημοσίου αφορούν μεταξύ άλλων,  προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων.

Ο ίδιος στην απάντησή του προς το Documento, υποστήριξε ότι λόγω των βουλευτικών του καθηκόντων, δεν είχε προσωπική ενασχόληση με την επιχείρησή του. Πρόσθεσε πως οι συνεργάτες του αγνοούσαν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και συνέχιζαν τη συνεργασία με ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς.

Γινόμαστε ξανά του ίδιου έργου θεατές καθώς παρατηρούμε αποποίηση ευθυνών και τα ” δεν γνώριζα” πρωτοστατούν για ακόμη μια φορά.

Exit mobile version